DBI – Kárpát utca

Budapest egyik legkedveltebb kerületében kiadó egy 81 négyzetméteres lakásiroda. Frekventált elhelyezkedésének köszönhetően kiváló lehet egy cég leendő munkahelyének. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, hiszen a közelben található metró, busz, és villamos is.

Az iroda remek elosztással rendelkezik, 3 szoba mindegyike világos és kellemes hangulatú. A nemrégiben felújított ingatlanban fürdőszoba és egy konyhafülke is helyett kapott.

Bérleti díj: 243.000 Ft/hó+Áfa.

DBI – Kárpát utca

Újlipótváros egyik legszebb részén, a Kárpát utcában, kiadó egy igényesen felújított, 114 m2-es lakás, elsősorban irodának. Az ingatlan 3 szobából áll, önálló konyha, vizes blokk, zuhanyzó és egy nagy terasz tartozik hozzá.

Oktogon Ház

Az Oktogon Ház összesen mintegy 7.280 m2 alapterületen korszerű irodai munkakörnyezetet kínál bérbevételre a budapesti Belvárosban, az Oktogonnál, az Aradi utca 8-10. szám alatt. Az irodaház tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető. Az Oktogon Ház két, egy közös bejáraton át megközelíthető irodaszárnyból állt. A két épületrészben kialakított területek átjárhatók, és nagyobb felhasználók igénye alapján összenyithatók, így összesen 1.200 m2 egybefüggő irodaterület is kialakítható egy szinten. Az Oktogon Ház a kisebb területi igénnyel jelentkezők számára is megoldást kínál. Az épületek belső kialakításakor a tervezők különös figyelmet fordítottak a mozgássérültek közlekedésének megkönnyítésére. Az irodaépülethez egy parkolóház is kapcsolódik, mely 8 szinten 339 db parkolóhelyet kínál, ezzel lehetőséget biztosítva rövidtávú parkolásra is vendégek számára.

Rózsaházak B

Rózsadombon, a budai hegyek lábánál, a II. kerület Törökvészi úton található B-kategóriás, modernizált irodaházban változatos méretű, légkondicionált, elegáns helyiségek bérelhetőek. A Rózsaházak B. irodaház közvetlenül a Rózsakert Bevásárlóközpont mellett helyezkedik. A 6 szintes, valamint alápincézett épületet a nyolcvanas években adták át, 2004-ben a kor igényei szerint újították fel. Az épület riasztórendszerrel, térfigyelő rendszerrel, kártyás beléptető rendszerrel felszerelt, a portaszolgálat 24 órás rendszerben üzemel. 30 parkolóhely áll bérlőink rendelkezésére az épület előtt. Az irodák központi folyosóról nyílnak, padlószőnyeggel borítottak, megfelelően benapozottak, így ideális környezetet teremtenek a munkavégzéshez.

Rózsaházak A

Rózsadombon, a budai hegyek lábánál, a II. kerület Törökvészi úton található A-kategóriás, modernizált irodaházban bérelhet légkondicionált, elegáns helyiségeket. A Rózsaházak közvetlenül a Rózsakert Bevásárlóközpont mellett helyezkedik el. Az 5 emeletes és földszintes, pincével rendelkező épületet a nyolcvanas években adták át, 2004-ben a kor igényei szerint újították fel, két lift üzemel benne. Az épület riasztórendszerrel, térfigyelő rendszerrel, kártyás beléptető rendszerrel felszerelt, 24 órás portaszolgálat üzemel, továbbá egy étterem is működik házon belül. 27 parkolóhely áll bérlőink rendelkezésére az épület előtt és 36 gépkocsibeálló a mélygarázsban. Az irodák központi folyosóról nyílnak, világosak, padlószőnyeggel borítottak, így ideális környezetet teremtenek a munkavégzéshez.

Hattyúház

A Széll Kálmán tér közvetlen közelében, az I. kerületi Hattyú utcában található Hattyú ház már megjelenésében is különleges: organikus építészeti stílusban épült, de kifejezetten irodaépület funkcióval. Az A-kategóriának megfelelő, presztízs értékű épületben 16-850 m2 között bérelhet irodákat, illetve 15-45 m2 között raktárhelyiségeket. Az ingatlanegyüttest 1998-ban adták át számos egyedi megoldással és anyaghasználattal – fa, természetes kő és kőpala –, de már a kétezres évek műszaki tartalmával. A ház 11 emeletes, lift és mélygarázs egyaránt üzemel benne. Az irodaház szolgáltatásai közé tartozik a portaszolgálat, a közös terek takarítása és a karbantartó szolgálat is. Az ingatlan közelében sétatávolságra találhat étkezdéket és éttermeket, üzleteket, a Mamut I. és II. bevásárlóközpontot, a Fény utcai piacot, a Millenárist és a Várnegyedet.

Central Palace

A történelmi jelentőségű épület 1887-ben épült és 2000-ben teljes felújításon esett át, amely során modern irodákat alakítottak ki a felső szinteken. 2017-ben újabb korszerűsítésen esett át az épület, amely garantálja, hogy a bérlők változó igényeit teljes mértékben ki tudja elégíteni.

Honvéd Center NEW

A Honvéd Center és a Honvéd Center New iroda-komplexum Budapest belvárosának szívében, az ötödik kerületben helyezkedik el. Az épület-együttes a Honvéd utca és a Szalay utca sarkán, a Parlament és a Kossuth Lajos tér közvetlen szomszédságában található. A környező utcák számos minisztériumnak, bíróságnak, banknak, kamarának, és hivatali épületnek adnak otthont. Mindezek mellett pedig itt található a főváros illusztris antikvitás- és galéria övezete.

Egyenes 4

Bérelhető raktárakat kínálunk a XIV. kerületi Örs vezér tere – forgalmas kereskedelmi és közlekedési csomópont – vonzáskörzetében. Az ingatlan a Füredi utcai Shell töltőállomás mellett helyezkedik el az Egyenes utcában, kiválóan megközelíthető gépkocsival és tömegközlekedéssel is. A raktárépület számos szolgáltatás és tevékenyég, valamint a klasszikus raktár funkcióját is képes ellátni, ideális például autószerviz, nyomda, gumijavító, szerelőműhely vagy gyártóüzem működtetésére. Az ingatlanban jelenleg már működik egy autószerelő műhely, a szomszéd ingatlanban pedig egy autómosó és egy benzinkút. A raktárházhoz 100 db parkolóhely tartozik.

100 db parkoló
Iparterület
ipari kapu
ipari áram
kódos beléptető rendszer (kapunál)

Aquincum Logisztikai Park

Az ingatlan a III. kerület egy jól megközelíthető részén, az Aquincum Logisztikai Parkban helyezkedik el. Új építésű, tágas terek, maximális bérterületi alakíthatóság, az A kategóriának valóban megfelelő infrastrukturális ellátottság, és minőség jellemzi. Az ingatlan ízléses kialakítása, a nagy zöldterületeket magában foglaló telek, akalmas bármilyen társaság számára.