Rózsaházak B

Rózsadombon, a budai hegyek lábánál, a II. kerület Törökvészi úton található B-kategóriás, modernizált irodaházban változatos méretű, légkondicionált, elegáns helyiségek bérelhetőek. A Rózsaházak B. irodaház közvetlenül a Rózsakert Bevásárlóközpont mellett helyezkedik. A 6 szintes, valamint alápincézett épületet a nyolcvanas években adták át, 2004-ben a kor igényei szerint újították fel. Az épület riasztórendszerrel, térfigyelő rendszerrel, kártyás beléptető rendszerrel felszerelt, a portaszolgálat 24 órás rendszerben üzemel. 30 parkolóhely áll bérlőink rendelkezésére az épület előtt. Az irodák központi folyosóról nyílnak, padlószőnyeggel borítottak, megfelelően benapozottak, így ideális környezetet teremtenek a munkavégzéshez.

Rózsaházak A

Rózsadombon, a budai hegyek lábánál, a II. kerület Törökvészi úton található A-kategóriás, modernizált irodaházban bérelhet légkondicionált, elegáns helyiségeket. A Rózsaházak közvetlenül a Rózsakert Bevásárlóközpont mellett helyezkedik el. Az 5 emeletes és földszintes, pincével rendelkező épületet a nyolcvanas években adták át, 2004-ben a kor igényei szerint újították fel, két lift üzemel benne. Az épület riasztórendszerrel, térfigyelő rendszerrel, kártyás beléptető rendszerrel felszerelt, 24 órás portaszolgálat üzemel, továbbá egy étterem is működik házon belül. 27 parkolóhely áll bérlőink rendelkezésére az épület előtt és 36 gépkocsibeálló a mélygarázsban. Az irodák központi folyosóról nyílnak, világosak, padlószőnyeggel borítottak, így ideális környezetet teremtenek a munkavégzéshez.

Homework

A HomeWork Budapest legújabb ”’boutique” fejlesztése, melynek keretein belül 3.600 m2 prémium iroda és 15 felső kategóriás lakás valósul meg. A projekt a Margit körút és a Rómer Flóris utca sarkán helyezkedik el, kitűnő láthatóságának és a környék infrastruktúrájának köszönhetően kiemelkedő környezetben. A főváros első iskolájának rehabilitációjával és bővítésével a fejlesztő célja a különleges építészeti értékek megőrzése és a mai igényeket kielégítő terek létrehozása.

ZenGarden

A ZenGarden Irodaház Budán, a Csalogány utcát a Margit körúttal összekötő csendes utcában helyezkedik el, kiváló tömegközlekedés mellett. Az irodaház földszintjén, a központi recepciós tér mellett, bemutatóterem kialakítására alkalmas helyiségek vannak, a nyolc felső szinten irodák találhatóak. Az általános szintterület 1220 m2. A belső udvarból nyíló étterem nyáron szabadtéri terasszal bővül. Az irodákból csodálatos kilátás nyílik a budai hegyekre és a városra.

Canada Square

A 2015-ben felújított Canada Square több mint 5000 négyzetméteren várja a hazai és nemzetközi érdeklődőket egyaránt. Az ‘A’ kategóriás irodaház előnyös helyen fekszik, pár perces sétával elérhető a Margit híd, Budapest fő közlekedési csomópontja.

Panorama Office

A Panorama Office kiemelkedően magas presztízsű területen, a II. kerületi Rózsadomb városhoz közelebbi részén helyezkedik el, mindössze 10 percre a Belvárostól. Az irodaház hűen tükrözve lokációját, kiemelkedően magas minőségű területekkel áll bérlői rendelkezésére. Megközelítése mind tömegközeledéssel, mind autóval kiváló a Margit körút közelségének köszönhetően. Korszerű, változatos irodáink (15-400 nm) közt talál kis alapterületű, napfényes irodát épp úgy, mint a Budai hegyekre és a Parlamentre néző, körpanorámás, egybefüggő területet. A II. emeleti irodákhoz ráadásul akár kizárólagos használattal bérelheti a felső emeleti teraszt a csodás tetőkerttel együtt.