Schweidel Logisztika

Az M3-as autópálya és a Váci út közelében, a IV. kerületi Schweidel József utcában található raktárbázison földszintes csarnoképületben kínálunk bérelhető területeket, raktárakat. Megközelítés: M3, M0 autópályák, busszal: 30, 30A, 230, 930 (Irinyi Dániel utca/Baross utca) , 147 (Baross utca) 96, 220 (Vécsey Károly utca)

Árpád út

Az ingatlan Budapest északi részén, Újpesten található a forgalmas Árpád út és a Váci út csomópontjánál. Az épület frissen felújított, tágas, modern dizájn jellemzi. Mindkét út felé jó láthatósággal rendelkezik. Az épület mellett 21 parkolóhely kerül kialakításra.

P+P Váci út

Az egykori ipartelep ma jellemzően raktározási, szerelési és különböző kisebb műhely tevékenységhez biztosít olyan kiadó raktárt és műhelyterületet, ahol a lakosság zavarása nélkül, könnyebben megszerezhető hatósági engedélyeztetéssel dolgozhatnak. A telephely kiváló elhelyezkedése, a szolgáltatások és az árak színvonala miatt joggal érdemelte ki a bérlők bizalmát. Az őrzött, kamerás megfigyelőrendszerrel és közművekkel (egyedi mérőórák) ellátott ingatlan ma egy szakipari vállalkozási közösséget lát el, akik különböző (pl. autószerelő, lakatos, tetőfedő, asztalos, autógumis, klíma és légtechnikai) szakterületeken kiválóan tudnak együttműködni.

Baross Irodaház

A főváros IV. kerületében, Újpesten a Váci út közvetlen közelében, a Baross utca – Schweidel u.- Attila u. – Mildenberger u. által határolt tömbben található irodaház együttes. Az Újpesti Baross Irodaház környezetében lakó- és irodaépületek, ipari ingatlanok, sporttelep, piac és más kereskedelmi létesítmények egyaránt megtalálhatók, így az Újpesti Kórház, az UTE Megyeri úti Stadionja, stb.n. Az ingatlan megközelíthetősége kiváló, a Baross utca felől rendelkezik ki és behajtási lehetőséggel. Az autóbuszok megállói néhány perc sétával elérhetők. Az Irodaház telke minden oldalról körbekerített. A közel 3 hektáros telek jelentős része szilárd térburkolattal ellátott, ahol 300 gépkocsi parkolására alkalmas parkolót alakítottak ki. A telek épülettel, burkolattal nem fedett része parkosított, több lombos fával és örökzöld növényekkel beültetve. Az irodaház együttes a portaépületből, egy földszintes nyaktaggal összekötött Baross I és Baross II Irodaházakból és a Baross III elnevezésű raktárépületből áll.

Megyer Center (Litliner)

Az irodaház Újpest (IV. kerület) központjától néhány száz méterre, a Váci út és a Megyeri út csatlakozás közelében található. Tömegközlekedéssel, autóval könnyen elérhető. Az M0-ás autóút és a Váci út közelsége vonzó több olyan vállalkozásnak, ahol a munkavállalók többsége a Budapest körüli településeken lakik, elkerülve ezzel a fővárosi zsúfolt forgalomban való araszolás okozta időveszteséget. Az épületek az 1960-70-es években épültek, ugyanakkor a kétezres évek elején jelentős felújításon, korszerűsítésen estek át az épületek.Az Ipartelep emblematikus  9 emeletes irodaházában B+ kategóriás irodák kerültek kialakításra. A kedvező ár-érték arányú bérelhető irodák légkondicionáltak, ablakaik nyithatók. Az egyes irodák padozata zömében parketta, kisebb részben laminált parketta. A közösségi területek padozata jellemzően kerámia lap. A falak tapétázottak, részben festett felületűek. Az irodaházban jellemzően, számítástechnikai, telekommunikációs, gazdasági-tanácsadó ill. kereskedelmi, szolgáltatási ágazatban működő cégek bérelnek irodát. Az irodák bérlői általában hosszú távra választják elhelyezkedésül az irodaházat. Az irodaház kihasználtsága 70-90 % közötti sávban mozog. Az irodaház nettó szintterülete 533m2. Ez a terület tartalmaz minden szinten egy konyhai helységet, női, férfi mosdót és mellékhelyiséget, egy személy és teherlift elérést, illetve kettő lépcsőházat a komfortos elhelyezkedés érdekében.

Login Business Park

A Login Business Park Budapesten a IV. kerületben (Újpest), a Duna partján helyezkedik el, a Megyeri Híd lábánál. Közvetlen szomszédságában található az Auchan, a Decathlon és Buy-way bevásárlópark. A 104 és 104A busz megáll a parkban. A park elhelyezkedése és megközelíthetősége ideális: Az M0-ás körgyűrűn keresztül az összes fontosabb autópálya közvetlenül megközelíthető. A pesti belváros és a budai agglomeráció 10 percen belül, a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér 20 percen belül elérhető. További jellemzők: parkosított zöld környezet, biztonsági szolgálat, 24 órás megközelíthetőség, utak, zöldfelületek karbantartása, takarítása, létesítménygazdálkodási rendszer, helyszíni üzemeltető csapat, étterem, nagyszámú parkoló és vendégparkolók, dokkoló és szintbeli kapuk, tiszta (szerkezetmentes) belmagasság: 9–11 m, ipari padló teherbírása: min. 6,5 t/m2.

Dominium – Dugonics utca

A telephely Újpesten, iparterületen (a 60-as évektől Újpesti Gépelemgyárként volt ismert) található. A bérlemények műhelyként, raktárként, vagy irodaként hasznosíthatók. Így elsősorban azoknak a kis- és középvállalkozásoknak tud megfelelő lehetőségeket biztosítani, melyek termelő tevékenységükhöz igényelnek helyiségeket, rakodótereket. Az iparterületi besorolás biztosítja a hosszú távú beruházásokat, működést. Kitűnő a telephely megközelíthetősége, gépjárművel, tömegközlekedési-, vagy akár egyéb közlekedési eszközzel egyaránt. A tulajdonos célja, hogy különböző felújításokkal, ésszerű átépítésekkel olyan telephelyet alakítson ki, mely bérlői megelégedését szolgálják.

Gentraco – Baross utca

IV. kerületben a Baross utca és a Fóti út kereszteződésénél található telephelyen földszinti, fűtetlen, saját áram almérővel és közös használatú mosdókkal ellátott raktárak bérelhetők. 

Nivelco Trade Center

A Nivelco TRADE CENTER 1993-ban létesült, amikor a rekonstrukció során a legújabb technológiával és adatátviteli eszközökkel felszerelt, egyedülálló munkakörülményeket biztosító irodaházzá alakult. A 3 iroda épület mintegy 10.000 négyzetméteren kínál színvonalasan berendezett irodákat, raktárakat illetve üzlethelyiségeket bérlőinek. Az irodaház közlekedési szempontból kiemelkedő adottságokkal rendelkezik, mind a gépjármű-, mind a tömegközlekedés tekintetében. A főváros IV. kerületében “Újpest Városkapu” vagy “Újpest Városközpont” metró állomásától 5 percre, 120 busz, 30/A busz, illetve távolsági busz (végállomás Újpest-Városkapunál) található. Vonattal: Újpest megállóhely. A belvárostól 15 perc alatt könnyen elérhető bármely közlekedési eszközzel. A Nivelco TRADE CENTER bérlői változó igényeit folyamatosan szem előtt tartó vezetőségnek köszönhetően több ismert és elismert céget tudhat bérlői sorában. A rugalmas térkialakításnak és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mind a kisebb, mind pedig a nagyobb cégek is otthonra találhatnak a magas színvonalú irodáiban. Színvonalasan kialakított, klimatizált, padlószőnyeggel illetve szalagfüggönnyel ellátott irodák, 24 órás portaszolgálat, belső őrzött parkolók, az utcafronti bejárat előtt ingyenes parkolási lehetőség, internet szolgáltatás, tárgyaló és konferencia terem, trezorbérlési lehetőség, büfé, étterem, teakonyha biztosítja a bérlők kényelmét.

P+P Kiss Ernő utca

Az egykori ipartelep megközelíthetősége mellett, változatos méretű kiadó raktár és kiadó műhely blokkjaival, munkahelyi övezeti besorolásával, kiváló bérleti és igen alacsony szolgáltatási díjaival éri el a bérlők töretlen bizalmát.