Location: VIII. kerület

A különleges panorámával rendelkező “A” kategóriás Kálvin Square Irodaház Budapest egyik folyamatosan pezsgő csomópontján, a Kálvin téren található. A több mint 9000 négyzetméter hasznos alapterületű épület központi elhelyezkedésének köszönhetően bármely irányból kényelmesen megközelíthető. Az irodaházban a professzionális atmoszférát a jól átgondolt belső kialakítás és a kiemelkedő színvonalú szolgáltatások teremtik meg. A környéket a környező utcák éttermei, bisztrói töltik meg élettel.

Magas színvonalú, “A kategóriás” irodák az Astoriánál, közvetlenül a M2 metró kijáratánál. A mindenki által jól ismert épület kisebb és nagyobb bérlők számára is kínál iroda megoldást.

– 24 órás biztonsági szolgálat

– Recepció

– Étterem az épületben

– Zónás beléptető rendszer

– Álmennyezet

– Sprinkler rendszer

– Vendégparkoló

A B52 Business Center szolgáltatott irodái a B52 irodaház legfelső három emeletén kaptak helyet. A B52 Business Center rugalmas, azonnal költözhető komplex irodamegoldást kínál Önnek, amennyiben igényes, akár bútorozott irodát keres. Legyen szó rövid vagy hosszútávról, rugalmas szerződési feltételekkel állunk rendelkezésére. Az ügyfelek munkájának gördülékenységét idegen nyelveket is beszélő, gyakorlott recepciósok és személyre szabott szolgáltatások segítik elő. A Baross utca 52. sz. épület 5., 6., és 7. emeletén elhelyezkedő business center igényesen  felújított irodákkal várja a kis és közepes méretű cégeket teljes körű szolgáltatásokkal  1-320 főig.

– Székhelyszolgáltatás

– Tárgyalóterem és konferenciaterem (12 főig)

– Kiváló minőségű beépített bútor a közös konyhában, beépített konyhagépekkel

– Légkondicionált irodák és közös terek

– Nyitható ablakok

– Chip kártyás beléptető rendszer

– Riasztórendszer

– 24 órás biztonsági porta szolgálat