Location: X. kerület

Az irodaház Budapest 10. kerületében, az Ecseri úti metró megálló közvetlen közelében kínál B kategóriás irodahelyiségeket leendő bérlőinek. A családias hangulatú irodaházban nemcsak tömegközlekedési szempontból ideális, hanem a ferihegyi repülőtér közelsége is külön vonzerőt jelenthet a hazai és nemzetközi vállalatoknak egyaránt. Az M3 metrón kívűl az épület számos busszal és a felújított 3-as villamossal is könnyedén elérhető a város számos pontjáról. Ideális egyéni vállalkozóknak, kisebb cégeknek,  1-2 fős létszámmal dolgozó vállalkozásoknak,  nagyobb vállalatoknak, ahol a dolgozói létszám elhelyezésénél szempont a külön iroda, költséghatékony megoldásokat kedvelőknek. Az irodaház kellemes közös területekkel, belső parkolóval, portaszolgálattal, lifttel rendelkezik.

A BIFLOFT Irodaház modern loft típusú irodákat kínál az Üllői úton, az M3 Metro megállójától 2 perc séta távolságra. A jelenleg átalakítás és teljes körű felújítás alatt álló épületben 2018-as költözéssel 450 m2 alapterületű loft irodák bérbeadását tervezzük, melyekben az open office területek és a tetszés szerint alakítható belső terek érvényesülnek majd.A nyitható ablakokkal és természetes fénnyel megvilágított irodaterület megközelítése kódolt liftekkel történik, mely közvetlenül az irodatérbe érkezik.Az épület elhelyezkedése ideális a gépkocsival valamint a tömegközlekedési eszközöket igénybe vevők számára, hiszen a Irodaház az Üllői út –Hungária Körúton keresztül valamint a megújuló M3 Metróval a város szinte bármely pontjáról könnyedén megközelíthető. Épületünket azok számára ajánljuk, akik számára fontos a belváros vagy a Liszt Ferenc reptér könnyű megközelítése, kedvelik az indusztriális megjelenést és fiatalos csapatuk számára igényes munkakörnyezetet kívánnak teremteni. Épületünk állatbarát.

Az Üllői út 114-116. szám alatt található irodaház alig egy perc séta távolságra helyezkedik el az M3 Metro Ecseri úti megállójától. Az alagsor, földszint + 2 emeletes épületet egyben bérelhető. Az irodaszintek cellás elrendezésűek, a szinteken 20-60 m2 alapterületű irodák, nagyobb tárgyalók vagy oktatási, bemutatótermi funkcióra alkalmas terek, tágas közlekedők, szintenként női/féri mosdó és közös konyha, továbbá raktárhelyiségek találhatóak. Az épület elhelyezkedése ideális a gépkocsival érkező, valamint a tömegközlekedési eszközöket igénybe vevők számára, hiszen az épület az Üllői út – Hungária körúton keresztül valamint a megújuló M3 Metróval és 3-as villamossal a város szinte bármely pontjáról könnyedén megközelíthető. Az épület előtt nagy autópark befogadására alkalmas,  sorompóval ellátott parkoló található kényelmes parkolást biztosítva akár a bérlők, akár vendégeik részére. A belső udvaron igény esetén teherautóval is megközelíthető különálló raktárépület is bérelhető. A feltüntetett díj az épület jelenlegi állapotára értendő.