Multi Plaza

Az irodaház a XI. kerületben, a Fehérvári út elején található. Forgalmas fekvéséből adódóan mind tömegközlekedéssel, mind gépkocsival könnyen és gyorsan megközelíthető. Itt járnak a 18-as, 41-es, 47-es villamosok, a 103-as és a 114-es buszok, valamint a közelben egy buszmegállónyi távolságra a 4-es metró érhető el. A gépkocsival érkezőket 88 férőhelyes parkoló várja. Az ötszintes modern irodaház elegáns árkádsorával, látványos üvegszerkezetével emelkedik ki a Fehérvári út forgatagából. Az épület előcsarnokát és folyosóit márványkerámia lapok, az irodákat padlószőnyeg és laminált parketta borítja. A földszinten üzletek bérelhetők, valamint bankfiók működik, továbbá itt található az étterem és a recepció is. Az irodák a felső négy szinten helyezkednek el, önálló blokkokat kínálva a bérlőknek. A teljes egészében légkondicionált házban két felvonó működik.

Lónyay 29 Irodaház

Az irodaház a IX. kerületben, Pest történelmi szívében helyezkedik el. A műemléki épület kifinomult eleganciájával és frekventált elhelyezkedésével kínálunk felújított irodaterületeket bérlésre. Az irodaház a belvárosban, a Lónyay utcában található, személygépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető. Az ingatlantól könnyen elérhető Ferenc körút, József körút és Üllői út biztosítja az autós közlekedést a városban. A budai oldalra a Szabadság hídon és a Petőfi hídon keresztül lehet könnyen eljutni. Az irodaház tömegközlekedéssel is remekül megközelíthető (M4-es metró és 2-es villamos vonal, 15, 115 busszal ). A környéken számos lehetőség van étkezésre, bevásárlásra, valamint a Duna és a belváros közelsége számos munka utáni kikapcsolódási lehetőséget rejt magában. A felújított irodaházban, három szinten kisebb és nagyobb méretű irodák kialakítására is lehetőség van a bérlők igényei szerint. A bérlők kényelmét az épületben található felvonó és felszíni és zárt parkolók szolgálják.

József körút

Az üzlethelyiség a József körút forgalmas részén helyezkedik el. Közelében Posta, villamosmegálló található, amely nagy gyalogos forgalmat generál. Az üzlethelyiség nagy portállal rendelkezik, így az egész eladótér belátható. Az összterület és a tiszta eladótér aránya ideális. Kereskedelmi és szolgáltatási tevékenységre egyaránt alkalmas. Üzemben tartási költség: 29.734 HUF + Áfa/hó.

Laki Irodaház

A XIII. kerület egyik legmagasabb színvonalú egyedi építésű kivételesen elegáns, de “családias” hangulatú budapesti irodaháza. Minden szolgáltatás megtalálható, amit a XXI. századi modern irodapiac megkívánhat! A több mint 10.000 négyzetméter bruttó területű, 7 szintes “A” kategóriás irodaépület (nettó 7.049 négyzetméter bérbeadható terület) egyrészt az igényes közönségnek ad lehetőségeket a bérlésre, másrészt azon cégek számára ideális, akiknek fontos a jó közlekedés, illetve szeretnének cégeikkel megjelenni a XIII. kerület ezen rendkívüli ütemben fejlődő, frekventált részén. Az épület a 20-30-as évek Chicagói iskola építészeti stílusát idézi a XIII. kerület forgalmas főútján. A mészkővel burkolt homlokzat és az ehhez illeszekdő üvegfelületek, valamint az épület tömegkialakítása sajátos világot képvisel a Róbert Károly körút lendületesen fejlődő részén és jól illeszkedik a nagy forgalmú utca lüktető életéhez. A Laki Irodaház két ütemben épült, a Róbert Károly körút felé eső épületrész -3 szint mélygarázs + földszint + 5 emelet + 2 tetőszint kialakítású, míg a Mohács utca felőli épületrész -1 szint mélygarázs + földszint + 4-7. emelet kialakítású blokk. Az ingatlanban kialakításra került konferenciaterem, étterem, kávézó valamint autómosó is. Az épülethez 89 db parkolóhely tartozik.

Quadra (BC30)

A Quadra (BC30) egy 8 emeletes, 12.400 m2 bérelhető területtel rendelkező irodaépület a forgalmas Váci úton, A West End City Centerrel szemben helyezkedik el. Szintenként 1.770 m2 terület áll rendelkezésre, amely több különálló bérleményre is osztható, alaprajzi elrendezésében flexibilisen választható az egyterű, illetve a cellás iroda kialakítás. Ügyfélforgalmi vagy kereskedelmi jellegű tevékenységek ideális helyszínei lehetnek az épület földszintjén, impozáns bejárattal kialakított üzlethelyiségek, amelyek szintén rendelkeznek az irodaház nyújtotta valamennyi szolgáltatással. A parkolásban, az épület három szintjén elhelyezkedő mélygarázs nyújt segítséget.

R58 Irodaház

Az R58 Irodaház épülete közvetlen közelében megtalálható minden olyan szolgáltatás, amely egy nagyvárosi környezettől elvárható. A Petőfi híd pesti hídfőjénél elhelyezkedő épület kitűnően megközelíthető mindenfajta tömegközlekedési eszközzel és gépkocsival is.

• Magas műszaki színvonal
• 4 csöves fan coil légkondicionálás
• Álpadló, álmennyezet
• Rugalmas kábelezési lehetőségek
• 2,95 m tiszta belmagasság
• Sokrétű belső kialakíthatóság és annak megtervezése a bérlői igények szerint
• Mosdó és teakonyha minden bérleményben
• Kártyás beléptető rendszer a földszinti recepciónál és a szinti főbejáratoknál
• Automata tűzjelző rendszer
• A garázsszinteken sprinkler oltórendszer

Teréz körút

A VI. kerületben, kiemelten forgalmas helyen lévő, 2 üveg portállal rendelkező üzlethelyiség kiadó. Az üzlethelyiség a Teréz körút 32. szám alatt, az Oktogon és a Nyugati között, az Oktogontól gyalogosan 2 percre található. Kiválóan megközelíthető tömegközlekedéssel. A körút kiemelt forgalmából adódóan az üzlet környezetében bankok, kereskedelmi üzlethelyiségek, gyorséttermek működnek. A 59,72 m2 alapterületű üzlethelyiség két szinten oszlik meg. A földszint 31,14 m2, ezen a szinten WC/mosdó kialakított. A galéria 28,58 m2 nagyságú. Az üzlethelyiségben elektromos áram, gáz, víz bevezetve. Üzletnek és irodának egyaránt alkalmas. (Üzemben tartási költség: 13.031 HUF/hó+Áfa)

Váci utca

A Váci utca Fővám térhez közelebbi részén kínáljuk bérlésre az üzlethelyiséget. (Üzemben tartási költség: 33.070 HUF+Áfa)

Maros BC

A Maros BC irodaház Buda szívében kínál első osztályú irodatereket. Az épület kétpercnyire helyezkedik el a Széll Kálmán tértől és a Déli Pályaudvartól, ahol minden irányból összefutnak a metró-, villamos- és buszjáratok, gyors városi közlekedést és jó megközelíthetőséget biztosítva. A Városmajor zöld parkja sportolási és kulturális lehetőségekkel, az irodaház közvetlen közelében található. A közeli Mammut bevásárlóközpontban számtalan üzlet, étterem, kávézó, bank és szolgáltatás kap helyet. A Maros BC két épületében összesen 6741 m² bérbe adható irodaterület és üzlethelyiség áll a bérlők rendelkezésére. A főépületben a szintek átlagos mérete 750 m², amelyek mindegyike négy egységre osztható fel, önálló mosdóval és teakonyhával. A belső kertre néző 5 emeletes kisebbik épület összesen 450 m² területet kínál, amely szintenként is bérbe vehető. A Maros BC irodaterei természetes fényben bővelkednek. Az épületben 4 lift, köztük egy teherlift, valamint az épület mélygarázsában 69 parkolóhely, raktárhelyiségek és a bérlők kikapcsolódását szolgáló kellemes belső kert is rendelkezésre áll.

Mom Park Offices

A MOM Park 40.000 m2 területen épült meg, elegáns épület együttesében korszerű irodák, üzletek, lakások találhatók. A müncheni Arabella Parkhoz hasonlóan a munka, az otthon, a vásárlás és a kikapcsolódás harmonikus egységét foglalja magába. Architektúrája erőteljes, azonban mégis jól áttekinthető, így a létesítmény a főváros horizontjának fontos elemévé vált. Mivel a MOM Park bármely közlekedési eszközzel jól megközelíthető, ezért az a bel-, és külföldi vállalatok egyik legkedveltebb budapesti székhelyei és telephelyei közé tartozik.

– 5 szintes irodaház, 6 külön bejáratú irodatorony

– 24 órás biztonsági szolgálat

– automatikus külső árnyékoló rendszer

– 4 csöves légkondicionálás

– nyitható ablakok

– belső terek kialakítása a bérlők egyéni igényei szerint

– légcserés szellőzőrendszer

– szobánkénti hőmérséklet szabályozás

– kitűnő parkolási adottságok

– autómosó

– vendégparkolók

– étterem, kávézó- bevásárlóközpont

– helyszíni épületüzemeltetés

– konferenciaterem