Location: XII. kerület

A MOM Park a XII. kerületben, az Alkotás utca és Csörsz utca közvetlen közelében épült közel a városközponthoz, a főváros egy békés, külső negyedében. A Park könnyen megközelíthető mind autóval mind tömegközlekedési eszközzel, így 6 különféle busszal, 2 villamossal; valamint 2 autópálya is könnyen elérhető innen.

– 24 órás biztonsági szolgálat

– Őrzött parkolás a mélygarázsban

– Kitűnő szabadidős szolgáltalás áll rendelkezésre a közeli MOM Park Bevásárlóközpontban (éttermek, üzletek)

– Fejlett kommunikációs technológiák

– Fűtés, szellőzés és légkondiconálás (4 csöves fan coil)

– Álpadló

– Irodánként szabályozható termosztát és klímaberendezés

– 2 nagy sebességű 8 személyes felvonó

Az Irodaház Budapest 12. kerületében, a Németvölgyi út és a Bürök utca között található, egy zöld, nyugodt környezetben. A Mom park bevásárló központ 1 km távolságra (5 perc autóval) különböző éttermeket, bevásárlási lehetőségeket, postát és egyéb szolgáltatásokat kínál.

A XII. kerület legdinamikusabban fejlődő részén, a Déli pályaudvar közelében a meglévő irodaépületünk újrapozicionálásán dolgozunk, melynek eredményeként 8630 m2 A kategóriás irodafejlesztés valósul meg 2022 Q1 átadással. A budai oldal központi lokációval rendelkező irodafejlesztése során minden igényt kielégítő, zöld BREEAM minősítéssel rendelkező irodaterületek kerülnek kialakításra, a hozzájuk kapcsolódó közel 90 db parkolóhely valamint a bérlők elégedettségét és kényelmét szolgáló belső udvarral együtt. A 3 lépcsőház-ban kialakított irodák  alapterülete 220-550 m2 közötti.

A Déli Point Irodaház az Alkotás úton található, a Déli Pályaudvarral szemben. Az épület recepciója és egyéb közös területei esztétikusak, kényelmesek, szolgáltatási és műszaki paraméterei az A-kategóriás standardoknak felelnek meg. Az irodaházban lehetőség van konferencia terem bérlésére is. Az épület mind tömegközlekedéssel, mind gépjárművel egyaránt könnyen megközelíthető minden irányból. A Déli pályaudvar és az M2 metróállomás 100 m-re található, villamosmegálló és buszmegálló az irodaházzal szemben, illetve mellette.