Listing Type: General

Az R58 Irodaház épülete közvetlen közelében megtalálható minden olyan szolgáltatás, amely egy nagyvárosi környezettől elvárható. A Petőfi híd pesti hídfőjénél elhelyezkedő épület kitűnően megközelíthető mindenfajta tömegközlekedési eszközzel és gépkocsival is.

• Magas műszaki színvonal
• 4 csöves fan coil légkondicionálás
• Álpadló, álmennyezet
• Rugalmas kábelezési lehetőségek
• 2,95 m tiszta belmagasság
• Sokrétű belső kialakíthatóság és annak megtervezése a bérlői igények szerint
• Mosdó és teakonyha minden bérleményben
• Kártyás beléptető rendszer a földszinti recepciónál és a szinti főbejáratoknál
• Automata tűzjelző rendszer
• A garázsszinteken sprinkler oltórendszer

A VI. kerületben, kiemelten forgalmas helyen lévő, 2 üveg portállal rendelkező üzlethelyiség kiadó. Az üzlethelyiség a Teréz körút 32. szám alatt, az Oktogon és a Nyugati között, az Oktogontól gyalogosan 2 percre található. Kiválóan megközelíthető tömegközlekedéssel. A körút kiemelt forgalmából adódóan az üzlet környezetében bankok, kereskedelmi üzlethelyiségek, gyorséttermek működnek. A 59,72 m2 alapterületű üzlethelyiség két szinten oszlik meg. A földszint 31,14 m2, ezen a szinten WC/mosdó kialakított. A galéria 28,58 m2 nagyságú. Az üzlethelyiségben elektromos áram, gáz, víz bevezetve. Üzletnek és irodának egyaránt alkalmas. (Üzemben tartási költség: 13.031 HUF/hó+Áfa)

A Váci utca Fővám térhez közelebbi részén kínáljuk bérlésre az üzlethelyiséget. (Üzemben tartási költség: 33.070 HUF+Áfa)

A Maros BC irodaház Buda szívében kínál első osztályú irodatereket. Az épület kétpercnyire helyezkedik el a Széll Kálmán tértől és a Déli Pályaudvartól, ahol minden irányból összefutnak a metró-, villamos- és buszjáratok, gyors városi közlekedést és jó megközelíthetőséget biztosítva. A Városmajor zöld parkja sportolási és kulturális lehetőségekkel, az irodaház közvetlen közelében található. A közeli Mammut bevásárlóközpontban számtalan üzlet, étterem, kávézó, bank és szolgáltatás kap helyet. A Maros BC két épületében összesen 6741 m² bérbe adható irodaterület és üzlethelyiség áll a bérlők rendelkezésére. A főépületben a szintek átlagos mérete 750 m², amelyek mindegyike négy egységre osztható fel, önálló mosdóval és teakonyhával. A belső kertre néző 5 emeletes kisebbik épület összesen 450 m² területet kínál, amely szintenként is bérbe vehető. A Maros BC irodaterei természetes fényben bővelkednek. Az épületben 4 lift, köztük egy teherlift, valamint az épület mélygarázsában 69 parkolóhely, raktárhelyiségek és a bérlők kikapcsolódását szolgáló kellemes belső kert is rendelkezésre áll.

A MOM Park 40.000 m2 területen épült meg, elegáns épület együttesében korszerű irodák, üzletek, lakások találhatók. A müncheni Arabella Parkhoz hasonlóan a munka, az otthon, a vásárlás és a kikapcsolódás harmonikus egységét foglalja magába. Architektúrája erőteljes, azonban mégis jól áttekinthető, így a létesítmény a főváros horizontjának fontos elemévé vált. Mivel a MOM Park bármely közlekedési eszközzel jól megközelíthető, ezért az a bel-, és külföldi vállalatok egyik legkedveltebb budapesti székhelyei és telephelyei közé tartozik.

– 5 szintes irodaház, 6 külön bejáratú irodatorony

– 24 órás biztonsági szolgálat

– automatikus külső árnyékoló rendszer

– 4 csöves légkondicionálás

– nyitható ablakok

– belső terek kialakítása a bérlők egyéni igényei szerint

– légcserés szellőzőrendszer

– szobánkénti hőmérséklet szabályozás

– kitűnő parkolási adottságok

– autómosó

– vendégparkolók

– étterem, kávézó- bevásárlóközpont

– helyszíni épületüzemeltetés

– konferenciaterem

Spirit Corner Iroda és Sport Központ a XI. kerületben, tömeg-közlekedési csomópontban, az M1-M7 bevezetőjének, az Egér útnak folytatásánál helyezkedik el. A Spirit Cornerben az iroda helyiségeken kívül helyett kapott 3 db műfüves futballpálya is, melyeket a bérlők is használhatnak. Az irodaház 2013-ban épült, ezáltal olyan kialakítatlan területekkel is rendelkezik (akár 6m-es belmagasságú iroda terület), amelyek az egyedi igényekhez igazodva kerülhetnek kialakításra.

A Science Park a 11. kerületben található, a Petőfi híd lábánál, a budai oldalon, gyönyörű panorámával a Dunára és a zöld környezetre. A terület jelentős kereskedelmi és üzleti központnak számít, közel a városközponthoz. Önálló épületként az épületek helyiségeit természetes fény árasztja el.A Science Park tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető: a 4-6-os villamos 1 perces sétával elérhető. Az autópályák 10-15 perc, a repülőtér pedig 30 perc alatt elérhető autóval. A Science Parkot parkosított zöld területek veszik körül, és elnyerte a BREEAM tanúsítványt.

Az irodaház helyszínének kiválasztásakor a rendkívüli panoráma mellett – az épület az Ybl Miklós által tervezett Bakáts téri templom műemlék épületére néz – az útóbbi években legdinamikusabban fejlődő városrész perspektívái játszották a fő szerepet. A Ráday utcát pedig az itt pezsgő élet miatt időközben Budapest Soho-jának is nevezik. A Bécs felé vezető M1/M7-es autópálya és a Liszt Ferenc repülőtér gyors elérhetősége további plusz pontokat biztosít a helyszínnek.

-24 órás recepciós és biztonsági szolgálat
-4 csöves hűtő-fűtő berendezés
-Akadálymentesített épület
-ÁlmennyezetÁlpadló
-Kulcsrakész kialakítás
-Mélygarázs
-Nyitható ablakok
-Optikai kábelcsatlakozás
-Parkosított belső udvar
-Raktározási lehetőség
-Sprinkler rendszer

Kiváló megközelítés a XI. kerület belső részén, tökéletes környezetben található az Újbuda Center bevásárló központ és iroda. Az összesen 25.000 m2 alapterületű vásárcsarnok loft jellege miatt vonzó, emelett a boltok és szolgáltatások közelsége miatt roppant kényelmes is egyben. A közelben található étterem, bolt, posta, bankautomata. Tömegközlekedés szempontjából ideális helyen van az Újbuda Center, ugyanis több buszjárattal megközelíthető – a 33-as, a 103-as, a 133-as és a 233-as buszokkal juthatunk el ide, amelyeknek ma már mindegyike megáll az Újbuda Center bejáratainál. Az M0-s és a 6-os út közelsége révén pedig autóval is megközelíthető, ezáltal szélesebb körű vásárlóközönséget biztosítva a bevásárlóközpontnak.

Az irodaház a főváros legnépszerűbb irodafolyosóján, a Váci úton, a Duna Plaza szomszédságában található. A négyemeletes irodaház földszintjét bemutatótermek foglalják el, ezek felett pedig önálló bejáratú modern irodaház kínálja irodáit bérletre. A kialakítási lehetőségek maximális flexibilitást engednek meg. Az épület ideális egy cég irodaközpontjának is.