River Estates

A River Estates irodaház a Váci úti irodafolyosó középső szakaszán helyezkedik el, metróval, trolibusszal és busszal egyaránt könnyedén megközelíthető. Az épület közelében szállodák, éttermek és egészségügyi központok, valamint pénzintézetek és vásárlási lehetőségek – pl. a Lehel téri piac és a WestEnd City Center – helyezkednek el.

Zöld minősítésű, rugalmas irodaterek

A River Estates modern, BREEAM In-Use tanúsítvánnyal rendelkező épülete számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, mely a bérlők kényelmét szolgálja. A rugalmas válaszfalazási lehetőségeknek köszönhetően egy emeleten 700–2900 m²-es bérlemények alakíthatók ki. Az utóbbi méret egyterű elrendezés esetében 460, válaszfalas elrendezésnél pedig 276 munkaállomás kiépítésére alkalmas. Minden bérlemény részét képezi a saját teakonyha és mosdó. A nyitható ablakokkal rendelkező épület minden része természetes fényben bővelkedik.

Kényelmi funkciók a River Estates bérlői számára

Az épület összesen 20 245 m²-nyi iroda- és üzlethelyiséget, valamint a háromszintes mélygarázsban 356 őrzött parkolóhelyet kínál. A főbejáraton kívül még három bejárattal rendelkezik a River Estates, amelyek akár külön recepcióként is szolgálhatnak a több emeletet használó bérlőink számára. Az épületben recepció és 24 órás biztonsági szolgálat áll rendelkezésre. A kényelmes munkakörnyezetet két parkosított belső kert, épületen belüli étterem, DM biztosítja. A bérlők igényeit ezenkívül kerékpártárolók, zuhanyzók és öltözők szolgálják.

Kistarcsai Raktárbázis

A raktárbázis a 3-as útról nyíló Raktár körúton található az M0-s körgyűrű nyomvonala mellett. Az épület kamionnal körbejárható, őrzött, rámpával és több kapuval rendelkezik. Az elhelyezkedés közvetlen és gyors elérést biztosít Pest északi területei és az M3-as autópálya vonzáskörzete felé. A raktár sátortetős, 9-11 m magas, egyikben wc és iroda blokk is található, a többihez bérelhető külön.

V95 Center

A V95 Center Budapest legnépszerűbb irodapiaci lokációjában a Váci úti irodafolyosó középső részén helyezkedik el. Ez a budapesti irodapiac legkedveltebb és legjobban fejlődő régiója. Az épületek kiválóan megközelíthetők tömegközlekedéssel, autóval és kerékpárral egyaránt. A Metró megállója közvetlenül az épület bejárata előtt található.

Golipark

Az egykori Goldberger gyár épületeit magas acélpillérek, szegecselt gerendák és téglaboltozatok teszik karakteressé. A letisztult stílusú, felújított, nagy belmagasságú kiadó loft, iroda, stúdió és multifunkcionális helyiségekben rengeteg a természetes fény. A többfunkciós terekben a magánszféra, a fókuszmunka és a közösségi tevékenységek jól összehangolhatók, és az otthonosság lehet a berendezőelv. A Golipark indusztriális loftjait, stílusos irodáit és stúdióit azoknak az előre tekintő cégeknek ajánljuk, akik tudják, hogy a reprezentatív, dolgozóbarát munkahelyi környezet bevételben is mérhető profitot eredményez.

PP Center

A PP CENTER Üzleti Központ Budapesten a III.kerületben, a Szentendrei út 89-95.szám alatt található. Az ingatlan optimális elhelyezkedése miatt alkalmas a főváros vonzáskörzetében lévő vállalkozások központi telephelyének, irodák, üzlethelyiségek, stúdiók, vendéglátó és szórakoztató egységek, raktárhelyiségek, műhelyek kialakítására. A 45 000 m2-es üzleti központ több mint 150 sikeres vállalkozásnak ad otthont. Minden a bérlők igényeire van szabva. Az érkező autósok gyorsan célba érnek az 500 férőhelyes saját parkolót kihasználva. 24 órás biztonsági szolgálat és kültéri kamera rendszer gondoskodik az állandó biztonságról. Az üzleti központban rengeteg szolgáltatás megtalálható nemcsak a vállalati szinergia kialakításához, hanem a szabadidő örömteli eltöltéséhez is. Az ingatlan az Árpád-híd budai oldalától, a Flórián tértől pár száz méterre, a Mozaik utcai felüljáró után található a 11-es főúton. Gépjárművel a Szentendrei útról, a rakpart felöl a Reményi Ede utcáról lehet bejutni a területre.

Ráday Irodaház

A Ráday irodaház, a belváros egyik leghangulatosabb sétáló utcájában, a IX. kerületi Ráday utcában található. Az elmúlt években megújult régi patinás éttermek, kávézók, teázók, az új díszburkolat, a ”régi időket” idéző kandelláberekkel, mind hozzájárulnak a Ráday utca sajátos atmoszférájához. Az irodaház hatemeletes, utolsó szintjét a tetőtérben alakították ki, bérelhetõ összalapterülete 4280 m2. Az épület alatt kétszintes mélygarázs épült, melyet a bérlők és az ügyfelek egyaránt igénybe vehetnek. Az elhelyezhetõ gépkocsik száma 120 db. Az irodák változatos méretűek, így sokrétű igények kielégítésére alkalmasak. Az épület központi léghűtőrendszerrel van ellátva, az irodákban egyedileg szabályozható fan-coil készülékek találhatók.

Mesterek háza

A telep jellegét a három – egyenként 1805 m2 hasznos alapterületű – raktárcsarnok, és a két szintes iroda és üzem épület (975 m2) adja meg.
Ezek mellett összesen 1615 m2 alapterületen, az 1970-es években épült műhely és raktár épületek is találhatóak. Az ingatlan díjmentes parkolóövezetben található és közvetlen parkolóhelyek is bérelhetők. A telepen biztonsági szolgálat és 24 órás portaszolgálat működik. A raktárterület betonaljzattal és ipari kapuval rendelkezik. Az energetikailag korszerűsített bérlemények egyedi fogyasztásmérővel és ipari árammal felszereltek. Hasznos belmagasság: 4,5 m. Minimum bérleti periódus: 1 év.

Autóker Ecseri Logisztikai Park

Kiváló közlekedési adottságokkal rendelkező raktárbázis, ahonnan valamennyi autópálya és a belváros
is könnyen elérhető. Közvetlenül az M5 autóút bevezető szakaszánál helyezkedik el az Üllői út és a
Hungária körút szomszédságában a IX. kerületben. Gyalogosan az Ecseri úti metrómegállótól 10 perc
sétával érhető el a logisztikai park, továbbá a 181-es busz közvetlenül a telephely bejáratánál teszi le az érkezőket.

DBI – Kárpát utca

Budapest egyik legkedveltebb kerületében kiadó egy 81 négyzetméteres lakásiroda. Frekventált elhelyezkedésének köszönhetően kiváló lehet egy cég leendő munkahelyének. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, hiszen a közelben található metró, busz, és villamos is.

Az iroda remek elosztással rendelkezik, 3 szoba mindegyike világos és kellemes hangulatú. A nemrégiben felújított ingatlanban fürdőszoba és egy konyhafülke is helyett kapott.

Bérleti díj: 243.000 Ft/hó+Áfa.

DBI – Kárpát utca

Újlipótváros egyik legszebb részén, a Kárpát utcában, kiadó egy igényesen felújított, 114 m2-es lakás, elsősorban irodának. Az ingatlan 3 szobából áll, önálló konyha, vizes blokk, zuhanyzó és egy nagy terasz tartozik hozzá.