Hattyúház

A Széll Kálmán tér közvetlen közelében, az I. kerületi Hattyú utcában található Hattyú ház már megjelenésében is különleges: organikus építészeti stílusban épült, de kifejezetten irodaépület funkcióval. Az A-kategóriának megfelelő, presztízs értékű épületben 16-850 m2 között bérelhet irodákat, illetve 15-45 m2 között raktárhelyiségeket. Az ingatlanegyüttest 1998-ban adták át számos egyedi megoldással és anyaghasználattal – fa, természetes kő és kőpala –, de már a kétezres évek műszaki tartalmával. A ház 11 emeletes, lift és mélygarázs egyaránt üzemel benne. Az irodaház szolgáltatásai közé tartozik a portaszolgálat, a közös terek takarítása és a karbantartó szolgálat is. Az ingatlan közelében sétatávolságra találhat étkezdéket és éttermeket, üzleteket, a Mamut I. és II. bevásárlóközpontot, a Fény utcai piacot, a Millenárist és a Várnegyedet.

Pauler Irodaház

Az ingatlan a Budai Vár közvetlen közelében, Budapest I. kerületében, a Pauler utca 11. szám alatt található. Az épület közvetlen környezetében lakóépületek és újépítésű társasházak vannak. A ’90-es évek elején épült 7 emeletes irodaház telekmérete 875 m2. Az épület kétszintes 51 férőhelyes alagsori parkolóval + 5 felszíni vendégparkolóval rendelkezik. Az épület 2006-2007-ben teljeskörűen felújításra került.

Tabán Offices

A Tabán Irodaház 2001-ben épült, és összesen 1800 m2 irodaterülettel rendelkezik. Bel-Buda elegáns üzleti negyedében a Krisztina körút és a Roham utca sarkán helyezkedik el. A belvárosból a Lánchídon és az Alagúton keresztül, Budáról a Déli pályaudvar és a Széll Kálmán (volt Moszkva) tér felől egyaránt könnyen megközelíthető. Az önálló bejárattal és recepcióval rendelkező épület ideális cégközpont.

Krisztina Plaza

Buda központjában, Vérmezővel (Déli pályaudvar) szemben panorámás, A-kategóriás iroda helyiségek bérelhetők az irodaházban. Kitűnő tömegközlekedési kapcsolatok, az irodaház saját mélygarázzsal rendelkezik, közvetlen közelében nyilvános mélygarázs található.

Belle Office Suites

Modern, jól felszerelt exkluzív „A” kategóriás irodaház, nemzetközi színvonalú és napjainkban a maga nemében egyedi épület. Tervezője a klasszikus hangulatra törekedett, külső és belsőstílusjegyeit a múlt század végének hangulatához igazítva, szem előtt tartva a praktikum és a használat alapvető igényeit.

Corvin Ház

Hatékony, modern, napfényes irodák a Budai Várnegyed lábánál a Corvin téren. A Batthyány tértől öt perc sétára, ugyanakkor a felújított Corvin tér csendes, hangulatos részére esik a reprezentatív irodaház.

Pálya 4 Irodaház

Az irodaház a Mészáros utca és a Pálya utca között helyezkedik el, csendes helyen, Buda központjában,  így autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A közelben található a BAH csomópont, az M1/M7 autópálya, az M2 metró és a Déli pályaudvar, tömegközlekedés gyanánt a 17, 61-es villamosokkal és 105, 139, 140, 142 buszokkal érhető el. Közelében számos étterem, sportolási lehetőség és egészségügyi szolgáltató található, könnyen elérhető a MOM Park és a Mammut Bevásárlóközpont, közvetlenül mellette pedig egy benzinkút van. 24 órás recepció, porta- és biztonsági szolgálat, valamint 2 lift is az ott dolgozók kényelmét igyekszik  szolgálni. A bérlők elegáns budai környezetben, ugyanakkor jól megközelíthető helyen dolgozhatnak és fogadhatják üzleti partnereiket, kedvező bérleti díjak mellett.

Christie’s (K32 Irodaház)

A modern, A kategóriás irodaépület Buda elegáns, központi részén található, a Lánchídtól néhány száz méterre. A Krisztina körút és a Déli Pályaudvar közelségének köszönhetően rendkívül jól megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Az irodaház belső kialakítása rendkívül korszerű, modern, letisztult. Az irodák kialakítása, a belső terek minőségi felszereltsége és a szolgáltatások miatt tökéletes választás a Christie’s Irodaház. Házon belül saját épületmenedzsment, valamint állandó takarító- és karbantartó szolgálat áll Bérlőink rendelkezésére, emellett 24 órás recepció és kártyás beléptető rendszer gondoskodik értékeikről. Az irodaházban 2 személylift üzemel, valamint a 2 szintes teremgarázsban igény szerint parkoló bérbe vehető.