Location: III. kerület

A Flórián Udvar iroda- és parkolóház 10.300 m² prémium kategóriás irodaterületet kínál Óbuda központjában, a Flórián téren. A Magyar Királyi Dohány gyár egykori épülete, illetve a hozzá kapcsolódó épület együttes 2008 júniusában került átadásra. A Flórián Udvarban a XIX. századi építészeti stílusjegyek megőrzésével, és a XXI. századi modern technológiák alkalmazásával a fejlesztő kivételes munkakörnyezetet biztosít leendő bérlői számára. Az igény szerint kialakítható, természetes fénnyel megvilágított irodahelyiségekben nyitható ablakok és kártyás beléptető rendszer szolgálja a bérlők elégedettségét. Az irodaház szolgáltatásaiként egy 240 férőhelyes parkolóház, kerti teraszos belső étterem és kávézó, valamint egy közel 2.000 m²-es parkosított belső udvar került kialakításra.Az irodaépület mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel kitűnően megközelíthető (106-os, 118-as, 86-os busz, 1-es villamos, szentendrei HÉV, budai kerékpár gerinc út).

A Globe 3 Irodaház Óbuda központjában, csendes, műemléki környezetben, a Kórház u. 6-12. szám alatt található. A 2001-ben átadott „A kategóriás” irodaház az Árpád híd közelsége révén könnyen megközelíthető mind személygépkocsival, mind tömegközlekedési eszközökkel, a budai és a pesti oldalról egyaránt. A mai igényeknek megfelelően az irodák az ügyfél kívánsága szerint rugalmasan alakíthatók, légkondicionálóval, mosdóval és teakonyhával felszereltek.

A Montevideo Office Park a Rózsadomb lábánál, a Szépvölgyi út mellett kínál minőségi irodahelyiségeket. A rugalmasan osztható és kialakítható irodaterek a legmagasabb elvárásokat is kielégítik. A park alacsony épületei világos, zöld és csendes környezetet biztosítanak az itt dolgozók számára. Az irodapark, elhelyezkedése révén, mind gépkocsival mind számos tömegközlekedési eszközzel könnyen megközelíthető. Az irodák a bérlők igényei szerint kerülnek kialakításra és felújításra